Koulutuskentän käyttö / Skolningsplanens användning

Koulutuskentän treenikäyttö

Läs här pä svenska (klick)

Par-Haun koulutuskentän käyttöoikeus sisältyy yhdistyksen jäsenmaksuun. Kenttää voivat koirankoulutustarkoitukseen käyttää niin vuosijäsenet kuin perhe- ja juniorjäsenetkin.

Kenttä on tarkoitettu Par-Haun yhdistystoimintaan ja jäsenistön omatoimiharjoitteluun, se ei siis ole koiran ulkoilutuspaikka tai koirapuisto. Siksi koira tulisi ulkoiluttaa ennen kentälle menoa ja jos vahinkoja silti sattuu, poimi ylös, kentällä on roskis.

Kentälle voit mennä kun siellä ei ole yhdistyksen kursseja tai muita tapahtumia, varaukset näet kenttäkalenterista: www.parhau.com/kenttä ja kenttäkalenteri (linkki löytyy myös kotisivulta). Muina ajankohtina kenttä on Par-Haulaisten omatoimitreenaajien käytössä.

Kuittaa kenttäkäyntisi portinpielessä olevaan vihkoon. Par-Haulle on tärkeää tietää kentän käyttöaste – alue on kaupungin ja yhdistyksen tulee aika ajoin osoittaa, että kentällä on käyttöä. Vihkoon voit myös merkitä mahdolliset huomiot, joita teet kentällä. Tai vaikka se, että paikat oli kunnossa käydessäsi.

Kentän käyttäjien odotetaan osallistuvan kenttätalkoihin, kenttä ei pysy kunnossa ilman yhteisiä ponnistelujamme. Kentän kunnossapito on yhdistyksen ( = jäsenistön ) vastuulla. Voit myös treenaamisen yhteydessä nyppäistä irti voikukan tai kaksi, se on aina kotiinpäin 🙂 !

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit omatoimitreenaamisesta kentällä, niin toimi näin:
Kentän portissa on numerolukko. Siihen saat koodin kun meilaat osoitteeseen parhau.box@gmail.com. Jos olet vastikään liittynyt jäseneksi, meilaa samalla kuitti jäsenmaksusta.

Kenttä on iso ja sinne mahtuu useita omatoimitreenaajia yhtaikaa. Jos haluat varata omatoimiporukallesi treeniajan, niin että kenttä on vain teidän käytössänne, meilaa parhau.box@gmail.com ja ilmoita ajankohta, vastuuhenkilö sekä tapahtuman tyyppi (kentällä ei voi järjestää ulkopuolisten kouluttajien järjestämiä koulutuksia).

Kentän järjestyssäännöt

Kentällä noudatetaan kenttäsääntöjä, jotka löytyvät Par-haun kotisivulta: www.parhau.com/kenttä ja kenttäkalenteri.
Alla muutama tärkeä poiminta:

  • Sairaat koirat eivät saa tulla kentälle koulutuksiin tai koulutusten ulkopuolellakaan.
  • Juoksuiset nartut eivät saa tulla kentälle muuten kuin tapauksissa, joissa olet varannut teille treenipaikan maksulliseen ryhmään. Juoksuinen narttu treenaa viimeisenä, on kentällä juoksuhousuissa ja vain oman harjoitusvuoronsa ajan. Juoksuinen narttu voi osallistua maksetuille tunneille vain jos se sopii kouluttajalle ja paikalla oleville muille koirakoille.
  • Kerää tiputtamasi koulutusnamit pois kentältä (häiritsevät seuraavien koirakoiden koulutusta).
  • Koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan Kennelliiton rokotussääntöjä. Kentälle tulevan pennun tulee olla saanut ensimmäisen yhdistelmärokotteensa (12 vkoa). Huomioi kuitenkin, että rokotteiden täysvaste saavutetaan vasta tehosterokotteen (16 vkoa) jälkeen.

Hauskoja treenihetkiä!