Koulutuskenttä

Par-Hau - kenttä

Yhdistyksen koulutuskenttä sijaitsee Kalkkitien vierellä lähellä Österbyntien risteystä, ajoramppi kentän parkkipaikalle on Österbyntien puolella (osoite: Österbyntie 57, Parainen). Kenttä on sorapohjainen ja se on aidattu. Kentän ulkopuolella on parkkitilaa n 10 -15 autolle.

Yhdistys järjestää kentällä koulutuksia ja erilaisia tapahtumia. Kaikki kentällä tapahtuvat koulutukset järjestetään Par-Hau ry:n nimissä ja Par-Haun jäsenillä on niihin etuoikeus.

Yhdistyksen jäsenet voivat käydä kentällä harjoittelemassa myös koulutusaikojen ulkopuolella. Portissa on numerolukko – ole yhteydessä sähköpostilla parhau.box@gmail.com, mikäli haluat lukon tunnuksen.

Lue lisää kentän käytöstä, LINKKI

Muistathan noudattaa koulutuskentän sääntöjä ja hyviä tapoja!
Korona-aikana – tulethan tapahtumiin ja kursseille vain oireettomana.

KENTTÄKALENTERI (linkki googlekalenteriin)

Kentän säännöt:

 • Kenttä on tarkoitettu Par-Haun jäsenten koirien kouluttamiseen (ei ulkoiluttamiseen).
 • Ulkoiluta koirasi ennen koulutuskentälle tuloa, jotta koirasi ei tee tarpeitaan kentällä.  Jos vahinko kuitenkin sattuu, tulee jätökset ja muut roskat kerätä mukaan.
 • Merkitse käyntisi kenttäkalenteriin, joka löytyy postilaatikosta portin pielestä poispäin lähtiessäsi. Kirjaa kalenteriin myös jos huomaat jotain rikkoontuneen tai muuten olevan vialla.
 • Kenttätalkoisiin osallistuminen kuuluu jokaiselle kentän käyttäjälle.
 • Sairaat koirat eivät saa tulla kentälle koulutuksiin tai koulutusten ulkopuolellakaan.
 • Juoksuiset nartut eivät saa tulla kentälle muuten kuin tapauksissa, joissa olet varannut teille treenipaikan maksulliseen ryhmään. Juoksuinen narttu treenaa viimeisenä, on kentällä juoksuhousuissa ja vain oman harjoitusvuoronsa ajan. Juoksuinen narttu voi osallistua maksetuille tunneille vain jos se sopii kouluttajalle ja paikalla oleville muille koirakoille.
 • Kerää tiputtamasi koulutusnamit pois kentältä (häiritsevät seuraavien koirakoiden koulutusta).
 • Pyri mahdollisuuksien mukaan välttämään koiran haukkumista kentällä, koska ääni kantautuu lähitaloihin häiritsevästi. Tästä johtuen haukkuvan koiran kanssa treenaaminen kentällä klo 22.00 jälkeen kielletty.
 • Jokainen treenaa omalla vastuullaan – huolehdi omasta ja koirasi vakuutuksesta.
 • Koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan Kennelliiton rokotussääntöjä, joten ota koirasi voimassa oleva rokotustodistus mukaan kentälle tullessasi
  Pennut: kentälle tulevan pennun tulee olla saanut ensimmäisen yhdistelmärokotteensa (12 vkoa). Huomioi kuitenkin, että rokotteiden täysvaste saavutetaan vasta tehosterokotteen  (16 vkoa) jälkeen.

Kartan vasemmassa laidassa olevista +/- merkeistä voit pienentää/suurentaa kartan näyttämää aluetta.
View Larger Map