Gemensam hundpromenad – yhteinen koiralenkki

Då var det dags igen för en gemensam hundpromenad! 

Par-Hau deltar i kampanjen “En miljon soppåsar” och vi vill gärna att du också kommer med för att göra skillnad i miljön. Tillsammans tar vi en promenad och vi plockar skräp medan vi går. Varje deltagare får sin egen soppåse för att samla upp allt vi hittar längs med rutten. Så låt oss gå på promenad samtidigt som vi gör en positiv inverkan på vår planet!

Tidpunkten är kl 18.00 tisdagen den 16 maj 2023.

Vi samlas vid hundplanens parkering, men eftersom det är kurser på gång där så har vi fått lov att lämna bilarna på Tokmannis parkering, gärna så långt mot Skärgårdsvägen som möjligt. 

Välkomna!

Sitten olisi taas yhteisen koiralenkin aika!

Par-Hau on mukana “Miljoona roskapussia” -kampanjassa ja toivomme sinun lähtevän mukaan vaikuttamaan ympäristöön. Kävelemme yhdessä ja poimimme roskia matkan varrella. Jokainen osallistuja saa oman roskapussin kerätäkseen minkä löydämme reitin varrelta. Mennään siis kävelylle samalla kun vaikutamme positiivisesti planeettamme!

Ajankohta on tiistaina 16.5.2023 klo 18.00.

Keräännymme koirakentän parkkipaikalla, mutta koska silloin om kursseja käynnissä jätämme autot Tokmannin parkkipaikalle, puolelle joka on Saaristotietä päin.

Tervetuloa!