Dog People Go Lux Vol. 6

Par-Hau on taas mukana valaisemassa marraskuuta LUX Archipelago -tapahtumassa ja kutsuu kaikki kaupungin koiranomistajat mukaan Koirien VALOKULKUEESEEN 10.11. klo 18.00 Paraisilla!
Lisäksi voit valita osallistua kulkueeseen myös Nauvossa!
Puetaan siis ylle kaikki heijastimet, valot, vilkkuvat ja välkkyvät, iloinen mieli ja vietetään hauska ilta koirinemme elävää valotaidetta tehden!
Yhdistys haluaa myös kannustaa kaikkia heijastimien ja valojen käyttöön vuoden pimeimpänä aikana – se voi pelastaa sinun tai koirasi hengen!
Valokulkueessa osallistujien on tarkoitus välkehtiä ja näkyä kauas, mutta koiriamme valaistessa muistetaan tehdä se niin, ettei vilkkuvat valot osu koiraa silmiin, jotta kulkueemme on myös koiraystävällinen.

PARAISTEN VALOKULKUE: Kokoonnumme Paraisten Keskuspuiston parkkipaikalle (Bustiksen vieressä) 10.11. torstaina klo 18.00.
Kierrämme yhdessä kulkueena reitin Keskuspuistosta Rantatietä vierasvenesatamaan ja sieltä Kauppiaskatua pitkin takaisin Keskuspuistoon. Info: Par-Hau ry.

NAUVON VALOKULKUE : Kokoonnumme Framnäsissa torstaina 10.11. klo 18.00. Kulkueen reitti Nauvossa kestää n. 45 minuuttia. Nauvon valokulkue järjestetään yhteistyössä Multiculti rf:n kanssa. Kulkueet tapahtuvat siis samanaikaisesti ja kaupunkilaiset voivat osallistua valintansa mukaan kumpaan vaan. Info: Multiculti rf Gunveig Sundén.


****

Par-Hau deltar i år igen med att lysa upp i mörkret genom en ljusparad i samband med LUX Archipelago -evenemanget! I år ordnas hundarnas ljusparad den 10.11 klockan 18.00!
Också i år kommer det att ordnas en parallell ljusparad i NAGU i samband med Multiculti rf! Man får alltså själv välja om man deltar i Nagus parad eller Pargas! Båda paraderna följer samma koncept, och ordnas samma datum och tidpunkt.

Meningen är att sprida så mycket ljus och glädje som möjligt! Klä på er alla reflex, ljus, såväl blinkande som lysande, glatt humör och låt oss spendera en kul kväll tillsammans med våra hundar samtidigt som vi gör ljuskonst! Dessutom vill föreningen uppmuntra människorna och deras hundar att synas i trafiken under den mörkaste tiden på året. Användningen av reflex kan rädda ditt liv!
Det är meningen att de som deltar i ljusparaden ska lysa och synas på långt håll, men kom ihåg att göra det så att blinkande lampor inte lyser hunden i ögonen, så att våra parader också är hundvänliga.

PARGAS LJUSPARAD : Samling vid parkeringen vid Pargas Centralpark (bredvid Bustis) torsdagen den 10.11 klo 18:00. Vi går i en gemensam parad en runda på Malmen och rutten avslutas tillbaka vid Centralparken.

NAGU LJUSPARAD : Samling vid Framnäs, torsdagen den 10.11 klo 18.00. Rutten i Nagu räcker ca 45 min. att gå. Paraden arrangeras i samband med Multiculti rf. Info: Multiculti rf Gunveig Sundén.Yhteistyössä/i samarbete med @Lux Archipelago