Par-Hau goes Baltic winner 2022

Par-Hau järjestää näyttelymatkan Baltian voittaja -näyttelyyn 12.-13.11! Matkalle osallistuvien on mahdollista osallistua järjestelyihin sekä varainkeruuseen jolla katetaan matkan kustannuksia. Mikäli olet kiinnostunut olemaan mukana näissä, laita viestiä Rinne.iida.alisa@gmail.com ja lisäämme sinut facebookryhmään jossa keskustelemme matkasta. Ilmoittautuminen ei ole sitova ja matkalle voi ilmoittautua myös lähempänä ajankohtaa. ??

————————————–

Par-Hau ordnar en utställninsresa till Baltic winner utställningen 12-13.11! De som deltar har möjlighet att hjälpa till med att organisera resan och insamlingar som bidrar till finansiering av den. Om du är intresserad av detta kan du skicka ett mail till Rinne.iida.alisa@gmail.com så läggs du med i facebook gruppen där vi diskuterar resan. Anmälan är inte bindande och man kan också anmäla sig med på resan i ett senare skede. ??