Hunddagen promenad söndag 24.4 / Koiranpäivä kävely sunnuntaina 24.4

Du har väl noterat att den nationella hunddagen firas nästa söndag den 24.4. Temat i år är möten i olika situationer. Vi rekommenderar stort att läsa mera om den nationella hunddagen på Finska Kennelklubbens hemsidor. Där hittar du en massa goda tips och råd:
https://www.kennelliitto.fi/…/hunddagen-244-nu-bygger…

För att uppmärksamma hunddagen ordnar Par-Hau den 24.4 en gemensam promenad som startar kl. 18.00 från Bustis parkering. Rutten går en bit in i Bläsnäsområdet och fortsätter längs Sundet tillbaka mot centris (ca 2-3 km totalt).Alla hundvänner är varmt välkomna att delta i promenaden. Med eller utan en fyrbent vän 🙂

________________________________________

Olethan huomannut että virallista koiranpäivää vietetään ensi sunnuntaina 24.4. Tänä vuonna on koiran kohtaamisten teemavuosi. Suosittelemme vahvasti että käytte lukemassa lisää Suomen Kennelliiton kotisivuilta. Sieltä löytyy paljon vinkkejä ja ideoita:
https://www.kennelliitto.fi/…/koiranpaiva-244…

Par-Hau huomioi koiranpäivää järjestämällä yhteisen kävely 24.4. Lähtö klo. 18.00 Bustis parkkipaikalta ja suuntautuu Bläsnäsin aluelle jonka jälkeen seurataan Sunttia takaisin keskuspuistoon (n. 2-3 km).Kaikki koiranystävät ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan koiran kanssa tai ilman koiraa 🙂

Bild/kuva: Suomen Kennelliitto.