Dog People Go LUX Vol.5!

Skrålla neråt för svensk information

Par-Hau on taas mukana valaisemassa marraskuuta LUX Archipelago -tapahtumassa ja kutsuu kaikki kaupungin koiranomistajat mukaan Koirien VALOKULKUEESEEN to 11.11. klo 18.00 Paraisilla!!
Lisäksi paraati järjestetään samanaikaisesti myös Nauvossa!

Puetaan siis ylle kaikki heijastimet, valot, vilkkuvat ja välkkyvät, iloinen mieli ja vietetään hauska ilta koirinemme elävää valo-taidetta tehden!
Yhdistys haluaa myös kannustaa kaikkia heijastimien ja valojen käyttöön vuoden pimeimpänä aikana – se voi pelastaa sinun tai koirasi hengen!

PARAISTEN VALOKULKUE: Kokoonnumme Paraisten Keskuspuistossa (Bustiksen vieressä) 11.11. torstaina klo 18.00.
Kierrämme yhdessä kulkueena reitin Keskuspuistosta Rantatietä Vierasvenesatamaan ja sieltä Kauppiaskatua pitkin takaisin Keskuspuistoon.

NAUVON VALOKULKUE : Kokoonnumme Eteläsatamassa torstaina 11.11. klo 18.00. Nauvon valokulkue järjestetään yhteistyössä Multiculti rf:n kanssa. Kulkueet tapahtuvat siis samanaikaisesti ja kaupunkilaiset voivat osallistua valintansa mukaan kumpaan vaan.

Valokulkueessa osallistujien on tarkoitus välkehtiä ja näkyä kauas, mutta koiriamme valaistessa muistetaan tehdä se niin, ettei vilkkuvat valot osu koiraa silmiin, jotta kulkueemme on myös koiraystävällinen.
Muistetaan lisäksi pitää kulkueessa etäisyyttä vieressä kävelevään koronaturvallisuuden vuoksi.

Tervetuloa!

Par-Hau deltar i år igen med att lysa upp i mörkret med en ljusparad i samband med LUX Archipelago -evenemanget! I år ordnas hundarnas ljusparad to den 11.11 klockan 18.00!

Ljusparaden ordnas paralellt i Pargas och i Nagu, och du kan välja i vilken parad du vill delta. Båda paraderna följer samma koncept, och ordnas samma datum och tidpunkt. Meningen är att sprida så mycket ljus och glädje som möjligt!

Klä på er alla reflex, ljus, såväl blinkande som lysande, glatt humör och låt oss spendera en kul kväll tillsammans med våra hundar samtidigt som vi gör ljuskonst! Dessutom vill föreningen uppmuntra människorna och deras hundar att synas i trafiken under den mörkaste tiden på året. Användningen av reflex kan rädda ditt liv!

Det är meningen att de som deltar i ljusparaden ska lysa och synnas på långt håll, men kom ihåg att göra det så att blinkande lampor inte lyser hunden i ögonen, så att våra parader också är hundvänliga.

PARGAS LJUSPARAD : Samling vid planen vid Pargas Centralpark (bredvid Bustis) torsdagen den 11.11 klo 18:00. Vi går i en gemensam parad en runda på Malmen och rutten avslutas tillbaka vid Centralparken.

NAGU LJUSPARAD : Samling vid Södra Hamnen, torsdagen den 11.11 klo 18.00. Paraden i Nagu ordnas i samband med Multiculti rf.

Välkomna!