Nytt system för kursinfo / uusi järjestelmä kurssi-infolle

Foto: Aya Lundsten

Par-Hau kör igång med ett nytt system för information om och anmälningar till kurser. Från och med nu kommer all information om kurser finnas samlat på föreningens hemsida under rubriken “Kurser och anmälningar” i vänstra menybalken. Gå in på ovannämnda länk och läs igenom den allmänna kursanmälningsbeskrivningen. Klicka därefter på den kurs som intresserar dig. I varje kursbeskrivning hittas även kursens anmälningslänk.

VIA TELEFONEN hittar du menybalken då du scrollar längst ner på hemsidan!

Planerande av kurser kommer fortfarande att vara synlig på Par-Haus Facebook sida och -grupp. Vi kommer att publicera ett inlägg då det blir aktuellt att anmäla sig eller då det ordnas en ny kurs.

***********************************************

Par-Hau aloittaa uuden järjestelmän joka liittyy kurssi-infoon ja kurssien ilmoittautumiseen. Tästä lähtien kaikki infot kursseista löytyy yhdistyksen kotisivulta otsikon “Kurssit ja ilmoittautuminen” alla vasemmassa menupalkissa. Klikkaa yllämainittuun linkkiin ja lue yleinen info kursseille ilmoittautumisesta. Valitse tämän jälkeen kurssi josta olet kiinnostunut. Jokaisesta kurssi kuvauksesta löytyy myös ilmoittautumislinkki.

PUHELIMEN KAUTTA löydät menupalkin alimpana kotisivulla.

Suunnitelmat uusista kursseista tulee vieläkin löytymään Par-Haun Facebook sivulta ja ryhmästä. Tulemme julkaisemaan ilmoituksen aina kun on aika ilmoittautua tai kun järjestetään uusi kurssi.