Lux Archipelago Ljusparad/ -Valokulkue 19.11.20

Par-Hau on taas mukana valaisemassa marraskuuta LUX Archipelago -tapahtumassa ja kutsuu kaikki kaupungin koiranomistajat mukaan Koirien VALOKULKUEESEEN 19.11. klo 18.00 Paraisilla!
Lisäksi tänä vuonna ensimmäistä kertaa voit valita osallistua kulkueeseen myös Nauvossa!

Puetaan siis ylle kaikki heijastimet, valot, vilkkuvat ja välkkyvät, iloinen mieli ja vietetään hauska ilta koirinemme elävää valotaidetta tehden!
Yhdistys haluaa myös kannustaa kaikkia heijastimien ja valojen käyttöön vuoden pimeimpänä aikana – se voi pelastaa sinun tai koirasi hengen!

PARAISTEN VALOKULKUE: Kokoonnumme Paraisten Keskuspuiston kentällä (Bustiksen vieressä) 19.11. torstaina klo 18.00.
Kierrämme yhdessä kulkueena reitin Keskuspuistosta Rantatietä Vierasvenesatamaan ja sieltä Kauppiaskatua pitkin takaisin Keskuspuistoon.

NAUVON VALOKULKUE : Kokoonnumme Framnäsissä torstaina 19.11. klo 18.00. Kulkueen reittinä ovat kirkonkylän keskeisimmät paikat – kuljemme kunnantuvan ja seurakuntakodin ohi Grannaksen palvelukeskukseen, ja sieltä kohti Saaristotietä – lenkkimme päättyy Framnäsiin.
Nauvon valokulkue järjestetään yhteistyössä Multiculti rf:n kanssa. Kulkueet tapahtuvat siis samanaikaisesti ja kaupunkilaiset voivat osallistua valintansa mukaan kumpaan vaan.

Valokulkueessa osallistujien on tarkoitus välkehtiä ja näkyä kauas, mutta koiriamme valaistessa muistetaan tehdä se niin, ettei vilkkuvat valot osu koiraa silmiin, jotta kulkueemme on myös koiraystävällinen.
Muistetaan lisäksi pitää kulkueessa etäisyyttä vieressä kävelevään koronaturvallisuuden vuoksi.

Tervetuloa!

Paraden 2019, kulkue 2019- Terhi Niittyaro-Pettersson


******

Par-Hau deltar i år igen med att lysa upp i mörkret med en ljusparad i samband med LUX Archipelago -evenemanget! I år ordnas hundarnas ljusparad den 19.11 klockan 18.00!

OBS OBS!! I år kommer det också ordnas en parallell ljusparad i NAGU i samband med Multiculti rf! Man får alltså själv välja om man deltar i Nagus parad eller Pargas! Båda paraderna följer samma koncept, och ordnas samma datum och tidpunkt. Meningen är att sprida så mycket ljus och glädje som möjligt!

Klä på er alla reflex, ljus, såväl blinkande som lysande, glatt humör och låt oss spendera en kul kväll tillsammans med våra hundar samtidigt som vi gör ljuskonst! Dessutom vill föreningen uppmuntra människorna och deras hundar att synas i trafiken under den mörkaste tiden på året. Användningen av reflex kan rädda ditt liv!

Det är meningen att de som deltar i ljusparaden ska lysa och synnas på långt håll, men kom ihåg att göra det så att blinkande lampor inte lyser hunden i ögonen, så att våra parader också är hundvänliga.

Kom ihåg att hålla säkerhetsavstånd från varandra under paraden!

PARGAS LJUSPARAD : Samling vid planen vid Pargas Centralpark (bredvid Bustis) torsdagen den 19.11 klo 18:00. Vi går i en gemensam parad en runda på Malmen och rutten avslutas tillbaka vid Centralparken.

NAGU LJUSPARAD : Samling vid Framnäs, torsdagen den 19.11 klo 18.00. Vi går i en gemensam parad förbi de mest synliga delarna av kyrkbacken! Vi går förbi kommunalstugan och församlingshemmet, upp till servicecentret Grannas och sedan vidare ner mot Skärgårdsvägen, för att sedan avsluta rutten tillbaka i Framnäs!