Koirien Valokuvauspäivä – Hundarnas Fotograferingsdag 19.9.

Eveliina Nokelainen (Memorized by Eveliina Nokelainen) tulee kameransa kanssa Paraisille lauantaina 19.9. valokuvaamaan korianne!

Näin Eveliina kertoo itsestään: ”Olen kymmenen vuotta kuvannut järkkärillä koiria, viime vuonna perustin toiminimen. Oma rotuni on mittelspitz, joita kasvatan nimellä Memelines, mutta olen kuvannut laajasti eri rotuisia koiria. Rakastan kuvata potrettityyppisiä kuvia koirista, johon luon tunnelmaa valolla ja varjoilla.”

KUVAUSPAIKKA
Kuvauspaikkana on Paraisten keskuspuisto, Eveliina ilmoittaa tarkemmat sijaintitiedot myöhemmin. Auton voit jättää esim. lentopallokenttien viereiselle parkkipaikalle, lähin osoite on Rantatie 7, 21600 Parainen. Myös bussilla pääsee kätevästi perille.

Pieni pisarointi ei haittaa, mutta mikäli sää on kovin huono, kuvaukset siirtyvät seuraavalle päivälle, vaihtoehtoisesti täytyy siirtää kokonaan eri viikonlopulle.

HINTA
Kuvauksen hinta on 100 € ja se sisältää tunnin kuvauksen, koevedosgallerian & 3 jälkikäsiteltyä netti- ja täysikokoista kuvaa. ParHau:n jäsenet saavat 10 % alennuksen! Koevedosgallerian toimitusaika on 1-4 viikkoa. Kuvausajan sisällä voidaan kuvata kaikki saman perheen koirat. Myös lapsi ja koira tai yhteiskuvat omistajan kanssa onnistuvat. Kuvattavan koiran ei tarvitse osata mitään erityistä, vaikka paikallaolo ja istu käskyt voivat olla hyödyksi. Kaikki erikoiset taidot ja osaamiset kannattaa tuoda esille, saadaan persoonallisuutta kuviin! Myöskään koiran vapaanapito ei ole edellytyksenä, sillä pannat ja hihnat on mahdollista jälkikäsitellä pois.

ILMOITTAUTUMINEN
Ajat klo 10-13 sekä klo 14-18:00. Yksi aika/asiakas. Ajanvaraus suoraan s-postitse Eveliinalle info@eveliinanokelainen.fi. Ajat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten nopeat syövät hitaat!

*****

Fotografering av hundar

Eveliina Nokelainen (Memorized by Eveliina Nokelainen) kommer med sin kamera till Pargas lördag 19.9. och fotograferar era hundar!

Såhär berättar Eveliina om sej själv: ”Jag har fotograferat hundar med systemkamera i tio år, i fjol grundade jag ett företagsnamn. Min egen ras är mittelspitz som jag föder upp under namnet Memelines, men jag har i stor skala fotograferat hundar av olika raser. Jag älskar att ta foton i portätt-typ av hundarna, och i bilderna skapar jag stämning med ljus och skuggor.”

Fotograferingen sker i Pargas centralpark, Eveliina ger noggrannare platsuppgifter senare. Bilen kan lämnas t.ex. på parkeringsplatsen bredvid volleybollplanerna, närmaste adress är Strandvägen 7, 21600 Pargas. Det går också enkelt att komma med buss. Lite smådugg gör ingenting, men om vädret är väldigt dåligt, måste fotograferingen flyttas till följande dag, alternativt flyttas den till ett helt annat veckoslut.

PRIS
Fotograferingen kostar 100 € och i priset ingår fotografering i en timme, ett provfotogalleri samt 3 redigerade nät- och fullstorleksbilder. Medlemmar i ParHau får 10 % rabatt! Leveranstiden för provfotogalleriet är 1-4 veckor. Under fotograferingen kan alla hundar inom samma familj fotograferas. Även barn och hund-bilder eller bilder på hunden tillsammans med ägaren är möjliga. Hunden som fotograferas behöver inte kunna något speciellt, men att kunna vänta på plats och sitta stilla kan vara till fördel. Det lönar sej att föra fram alla specialtalanger och trix, så blir bilderna personliga! Att hunden hålls på plats okopplad är heller inte en förutsättning, då halsband och koppel kan redigeras bort i efterskott.

ANMÄLNING
Fotograferingstider erbjuds kl. 10-13 och 14-18:00. En tid/kund. Tidsbokning direkt till Eveliina per e-post info@eveliinanokelainen.fi. Tiderna ges i anmälningsordning, så först till kvarn får mala!

Ilmoituksen otsikkokuva: Eveliina Nokelainen