Almanacka 2021/ Kalenteri 2021


“Bono syysmetsässä” Kuva/bild: Essi Vahtera

(Suomeksi alla)

Kommer ni ihåg att vi i senaste nummer av medlemstidningen uppmanade er till ett riktigt fotoutmaningsår? I dessa omtumlande tider är det dessutom ett ypperligt läge för detta, då det enda man helst gärna får syssla med är att gå ut och promenera!

Alltså: till år 2021 kommer Par-Hau att låta tillverka en egen hundalmanacka. Nu har du chansen att bidra med egna bilder av din hund. Ta fina bilder under olika årstider som sedan samlas in under slutet av 2020. De 12 bästa bilderna väljs till almanackan som sedan går att köpa.OBS! Bilderna bör vara i liggande format och av god kvalitet och man får såklart skicka in gamla bilder.

Skicka dem till parhau.box@gmail.com

Muistatteko että viime jäsenlehdessä teitä kehotettiin kuvahaaste vuoteen? Näinä hämmentävinä aikoina on juuri sopiva tilaisuus tähän haasteeseen kun melkein ainoa mitä voi tehdä on käydä ulkona kävelemässä.

Elikä: Par-Hau tekee nyt vuoteen 2021 oman koirakalenterin. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua omilla koirakuvilla. Ota kivoja kuvia eri vuodenajoilta jotka kerätään 2020 loppussa. Niistä 12 parasta kuvaa pääsee kalenteriin jonka sen jälkeen voi ostaa. HUOM! kuvat täytyy olla vaaka asennossa ja hyvänlaatuisia. Saa tietenkin käyttää myös vanhoja kuvia.

Lähetä kuvat parhau.box@gmail.com