YHDISTYS TIEDOTTAA – FÖRENINGSNYHETER


Muutoksia laskutukseen! – Änringar i faktureringen!


Paperilaskujen hinnoittelu muuttuu 1.1.2020 ja paperilaskuista aletaan periä 5 euron lisälasku. Näin yritetään säästää vähän luontoa ja toki mekin haluamme pysyä ajan tasalla, kun nykyään useat saavat melkein kaikki laskut sähköisesti.


Jos haluat välttyä lisälaskulta, ilmoita pikaisesti sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille: parhau.medlem@gmail.com


Pappersfakturornas pris ändrar från och med 1.1.2020. Från pappersfakturor erhålls en tilläggssumma på 5 euro. På detta sätt försöker vi spara på miljön samtidigt som även vår förening håller sig uppdaterad. Många får numera trots allt de flesta fakturor elektroniskt.


För att undvika tilläggssumman kan du så fort som möjligt anmäla din e-postadress till medlemssekreteraren: parhau.medlem@gmail.com