Lehden viimeinen aineistopäivä/tidningens sista materialdag 30.4.2019

Älä ota mallia vaan tartu kynään! Gör inte som soffpotatisen, utan väss pennan och skriv!

Yhdistyslehden toukokuun numeron ilmestyminen lähenee. Vielä ehdit hyvin saamaan artikkelisi mukaan. Kerro koirastasi, koiraharrastuksistanne, jostain hauskasta sattumuksesta tai muusta koira-asiasta.
Viimeinen materiaalin jättöpäivä on 30.4.2019.
Aineisto lähetetään Tettanille: tettan@parnet.fi

Majnumret av föreningens tidning är på kommande. Ännu hinner du få in din artikel till tidningen. Du kan t.ex. berätta om din hund, dina hundhobbyn, om någon rolig händelse eller om någon annan hundhistoria som du vill dela med oss andra.
Sista dagen för inlämning av materialet är 30.4.2019.
Materialet skickas till Tettan: tettan@parnet.fi