Arkitaitoja tassuihin!

Arkitaitoja Tassuihin -kurssilla opetellaan kaikille koirille ja koirakoille tärkeitä perustaitoja, kuten esimerkiksi palkkaustekniikkaa, kontaktinpitoa, häiriöharjoituksia, luoksetuloa ja peruskäskyjä. Perusasioiden ja koulutustekniikan hallitseminen helpottaa yhteistä arkeanne lemmikin kanssa ja lisää myös koirasi onnellisuutta.

Foto: G. Danielsson

Kurssi kokoontuu Par-Haun koulutuskentällä kuusi kertaa tiistai-iltaisin klo 18.00 (ja kakkosryhmä klo 19.00, jos osallistujia riittää).
Kurssi-iltoja on kuusi ja ne ovat: 23.4, 7.5, 14.5, 21.5, 28.5 ja 11.6.
Yhteen ryhmään otetaan (6 ) kuusi koirakkoa (ikä min 6 kk).
Kurssin hinta on 60 euroa / jäsenhinta.
Kurssin koulutuskieli on suomi.

Kurssin vetää Hanna Hautamäki, All 4 Dogs.  Hanna on kokenut koira-alan harrastaja ja yrittäjä. Hannan toimialaan kuuluu erilaiset koirien koulutuskurssit, pentutestaukset ja ongelmakoira-koulutukset. Hän on omien koiriensa kanssa kilpaillut vuosien mittaan tokossa, rally-tokossa, näyttelyissä, agilityssä ja joissakin palveluskoiralajeissa.

ILMOITTAUDU kurssille alla olevasta linkistä:

Ilmoittautuminen suljettu, kurssi on täyttynyt jonopaikkoja myöten. Kiitos kaikille kiinnostuksesta!

Osallistujat jaetaan ryhmiin (klo 18.00 tai 19.00) ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme ryhmäsi ennen kurssin alkua kurssimaksujen jälkeen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat ensin sähköpostiin ilmoituksen siitä, että sinut on rekisteröity kurssille. Hyvissä ajoin ennen kurssin alkua sinulle lähetetään sähköpostilla lasku ja sen maksamalla varmistat paikkasi kurssilla.