Yhdistysuutisia: Vuosimaksut lähetetty / Föreningsnyheter: Årsavgifterna är skickade

Skrålla neråt för svensk text..

Par-Haun vuoden 2018 jäsenmaksut on lähetetty sähköpostilla tänään 25.2 kaikille, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen rekisterissä. Kurkista siis sähköpostiisi ja tarkista myös varmuuden vuoksi roskapostiosio.
Jäsenet, joiden meiliosoitetta yhdistyksellä ei vielä ole, saavat laskunsa lähipäivinä – ne lähetetään postin kautta alkuviikosta.
Vuosimaksun Eräpäivä on 12.3 maanantai.

Jos saat paperilaskun, meilaa sähköpostiosoitteesi jäsensihteerin tiedoksi parhau.medlem@gmail.com. Tällöin sinäkin saat jatkossa laskun ympäristöystävälliseen tapaan sähköisesti. Se on myös yhdistykselle edullisempi tapa.

Jos et halua jatkaa jäsenyyttä, ei laskun maksamatta jättäminen ole eroilmoitus. Laita eroamisilmoitus jäsensihteerin sähköpostiin parhau.medlem@gmail.com, niin yhdistys ei lähetä sinulle maksumuistutuksia ja poistaa tietosi rekisteristä.

Kotisivulta voit tarkistaa vuoden 2018 jäsenmaksut (samat kuin viime vuonna) : https://parhau.com/?page_id=41

********** Favicon

Årets medlemsavgifter är mejlade idag 25.2 till alla medlemmar som meddelat sin epostadress till föreningen.  Kolla därför din epost och kolla också i skräppostinkorgen.
Medlemmar som inte meddelat sin epostadress mottar fakturan inkommande vecka, de skickas per post i början av veckan.
Förfallodagen för medlemsavgiften är måndag 12.3 .

Om du får en pappersfaktura, mejla in din epostadress till medlemssekreteraren parhau.medlem@gmail.com Då får också du fakturan  miljövänligt per epost nästa gång. Fakturaleverans via mejl är också förmånligast för föreningen.

Om du inte vill fortsätta medlemskapet, så lämna inte bara fakturan obetald utan meddela detta till medlemssekreteraren parhau.medlem@gmail.com. Då skickar inte föreningen dig betalningspåminnelser och dina uppgifter blir bortraderade från medlemsregister.

Kolla årets medlemsavgifter på denna sida (samma som i fjol) :
https://parhau.com/?page_id=80