Nose Work -viikonloppukurssi syyskuussa

Tule oppimaan uusi mielenkiintoinen harrastus tai kertaamaan aiempia oppejasi Nose Work -viikonloppukurssille.

Nose Work on hajutyöskentelylaji, jossa koira koulutetaan tunnistamaan haju, sen jälkeen etsimään se erilaisista ulko- ja sisätiloista ja myös ilmaisemaan hajulähde kouluttajalle. Hajuna Nose Workissa käytetään eucalyptusta ja sitten myöhemmin harrastuksessa edetessä opittavia hajuja ovat myös laventeli ja laakerinlehti.

Haisteleminen ja nenänkäyttö on koiralle luontaista toimintaa, ja siksi se on myös erinomaista aktivointia ja rasittaa hyvällä tavalla koiran aivosoluja! Nose Work sopii myös hyvin aroille ja reaktiivisille koirille, sillä kurssilla treenaa aina yksi koira kerrallaan ja toisaalta rauhallinen tekeminen ja haisteleminen rauhoittaa vilkasta koiraa.
Lajin harrastaminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan, perusteet opittuasi voit aktivoida koiraasi hajunetsinnällä milloin ja missä haluat.

Ajankohta
Par-Haun Nose Work -kurssi on kahtena lauantaina: 16.9 ja 30.9.
Kurssilaiset tulevat molempina lauantaipäivinä tunnille kaksi kertaa; sekä aamu- että iltapäivällä. Kurssikertoja on siis yhteensä neljä. Kellonajat ja ryhmäkoot täsmentyvät kun selviää, miten monta osallistujaa kurssille ilmoittautuu.

Kouluttajana kurssilla on Ida Lehto, Koiranomi Paula Speerin koirakoulusta.
Kurssi on suunnattu aloittelijoille sekä alkeita kertaamaan tuleville osallistujille. Kurssilla jokainen koirakko treenaa omalla vuorollaan ja muut koirat odottavat sillä aikaa autossa kurssihuoneen ulkopuolella.

Kurssipaikka on Seniortupa (Elmgrenintie 2)
Kurssin hinta on
60 euroa Par-Haun jäsenille ja
70 euroa ei-jäsenille.

Maksaminen
Ilmoittauduttuasi sinulle lähetetään maksutiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Maksettuasi kurssihinnan, toimita kuitti tai muu maksutosite osoitteella parhau.box@gmail.com, tällöin kurssipaikka on sinun.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä. Huomaa, viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.9:
https://www.flomembers.com/parhau-ry/events/register/c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710

Tervetuloa kurssille 🙂  Wiima Nose Work 09.2016 (1)