Kenttämaksu – Planavgift

På svenska, klicka här

Par-Haun koulutuskentän huolto- ja ylläpitokustannukset herättivät Vuosikokouksessa keskustelua ja huolta.
Vuosittaiset kustannukset nousevat 1000-1500 euroon.

Vuosikokous totesi, että koulutuskentän säilyttäminen hyväkuntoisena koulutuksia varten on yhdistykselle ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä vuosikokous päätti asettaa erillisen Kenttämaksun. Kenttämaksun käytännön toteutus jäi vuosikokouksen päätöksen mukaan yhdistyksen hallituksen ratkaistavaksi.

Kenttämaksu koskee omatoimitreenaajia. Yhdistyksen järjestämille kursseille osallistuttaessa katsotaan kenttämaksun sisältyvän hintaan.

KENTTÄMAKSUN SUURUUS
Kenttämaksun suuruus on 20 euroa kevätkaudelta ja 20 euroa syyskaudelta. Kenttämaksu on kotitalouskohtainen.
Kenttämaksua aletaan periä 1.3.2017 alkavalta ajanjaksolta ja maksu oikeuttaa koulutuskentän käyttöön 30.7.2017 saakka niinä aikoina, kun kentällä ei ole järjestettyjä koulutuksia koulutuskentän säännöt huomioiden.
Tämän jälkeen maksua peritään puolivuosittain seuraavasti:
1.8.2017-31.1.2018 ja
1.2.2018-30.7.2018 ja näin eteenpäin.

MAKSUOHJEET
Jos haluat treenata koirasi kanssa kentällä, laita sähköpostia osoitteeseen parhau.box@gmail.com. Tämän jälkeen saat sähköpostissa laskun 20 euron kenttämaksusta. Kun raha on kirjautunut yhdistyksen tilille, ilmoitetaan sinulle vastauspostissa kentän portin lukkokoodi, joka jatkossa vaihtuu kausittain.

KENTTÄKALENTERI ja SÄÄNNÖT
Tarkista  Kenttäkalenterista (linkki) milloin kentällä on ohjattuja koulutuksia. Kenttä voi olla varattuna vain yhdistyksen omia koulutuksia ja tapahtumia varten, muina aikoina kenttä on kenttämaksun maksaneiden (Par-Haun jäsenten) omatoimiharjoittelijoiden käytössä.
Tarkista lisäksi kentän säännöt esimerkiksi rokotusten, juoksujen ja muiden asioiden osalta. KENTTÄSÄÄNNÖT (linkki)

Par-Hau toivoo kaikilta ymmärtämystä asian suhteen ja näin toimimalla saamme kentän pidettyä kunnossa omaksi ja koiriemme iloksi tulevinakin vuosina.