Tokoagin peruskurssi – Grundkurs i Tokoagi

Tule tutustumaan TOKOAGIin  !

Tokoagi (aitotokoagi) on rauhallinen koiraharrastuslaji, jossa opetellaan hyödyllisiä taitoja koiran stressiä välttäen ja opitaan lukemaan koiran ruumiinkieltä, sekä opitaan itsekin “puhumaan koiraa”. Laji sopii koirille iästä ja koosta välittämättä, sopii stressistä kärsiville koirille ja myös kilpakoirien “nollaamiseen”.
Tokoagilla voit ratkaista käytösongelmia ja se ennaltaehkäisee niitä. Parasta antia on suhteen paraneminen ja kohentuneen suhteen myötä koira alkaa kuunnella ohjaajaansa paremmin ja haluaa toimia yhteistyössä.
Tunnin lopussa pidetään kivaa jonkun agilityesteen tai muun kanssa ja koiria pyritään ohjaamaan käskyttämättä.

Lue alta lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet.

Kyseessä on neljän kerran peruskurssi Par-Haun kentällä, koulutuskieli suomi.
Torstai-illat klo 18.30 seuraavina päivämäärinä: 3.9, 10.9, 17.9 ja 24.9 (mahdollinen säävaraus kaatosateen sattuessa, sovitaan asiasta koulutusryhmässä)
Kurssin hinta on 70 euroa per koirakko (jäsenhinta) / 75 euroa per koirakko (hinta ei-jäsenille). Käteismaksu kentällä ennen ensimmäistä tuntia tasarahalla.
Ilmoittautumiset terhinp@live.com.
– Ilmoita nimesi lisäksi, oletko yhdistyksen jäsen sekä minkä ikäinen & rotuinen koira sinulla on (laji sopii siis kaikille ikään ja rotuun/roduttomuuteen katsomatta).

Kurssin ohjaaja Elina Vahtera esittelee itsensä seuraavasti: Olen valmistunut Rakkaiden Haukkujen koulutusohjaajaksi ja nyt Aitotokoagiohjaajaksi. Molemmissa punainen lanka koirankoulutuksessa on koiran ruumiinkielen lukeminen ja koiran opettaminen palkitsemalla, ei rankaisemalla.
Olen kohta kaksi vuotta pitänyt omaa kurssia täällä Nauvossa, ja olen todennut, että tapa on erinomainen niin koiralle kuin omistajallekin. Itselläni on border collie Fanny, joka sai minut “hurahtamaan” tähän koulutustyyliin, ja rottweiler- shäfher-mix, joka tuli meille reilu puolivuotiaana ongelmana. “Yhden ongelma, meidän onni”- lause sopii tähän kohtaan erinomaisesti.

Fannyn koirakoulu TOKOAGI-mainos