Henkilöhaun tutustumiskurssi syksyllä

Par-Hau  järjestää HENKILÖHAUN TUTUSTUMISKURSSIN Paraisilla syys-lokakuussa.

Kurssi pidetään neljänä lauantaina ja kurssipäivät ovat seuraavat: 30.9., 7.10., 14.10. ja 21.10.
Paikkana Mustfinnin alueen metsät.

Kurssi sopii kaikille, joilla on kiinnostusta opettaa koiransa etsimään ihmisiä. Olipa sitten ajatuksena aloittaa varsinainen pelastuskoira- tai muu etsintäharrastus tai sitten ihan vaan leikkiä koiran kanssa piilosta metsässä aktivoinnin ja hauskanpidon merkeissä 🙂

Kurssi alkaa pienellä teoriaosuudella siitä, mitä henkilöhaku on ja sen jälkeen alkaa käytännön treenit.
Koirat harjoittelevat yksi kerrallaan, ja muut kurssilaiset toimivat ns. maalimiehinä kurssikaverien koirille. Käytännön harjoitukset sovelletaan jokaisen koirakon tason mukaisesti, joskin kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu aloittelijoille. Koulutuskieli on suomi.

Jokainen kurssipäivä kestää kaikilta osallistujilta noin 5 tuntia. Koirien kouluttamiseen tarvitaan kaikkia koiranohjaajia, joten kurssilaisten tulee sitoutua jäämään paikalle ja käytettäväksi myös oman treenivuoronsa jälkeen.

Kurssin vetää Eeva-Stiina “Iitu” Hatakka, jolla on pitkä kokemus niin PK-lajeista kuin myös tokosta ja agilitystä. Iitu on harrastanut palveluskoiralajeja 15 vuotta, hakua 14 vuotta.
Oppia Iitu on vuosien varrella hakenut leireiltä ja vierailevilta kouluttajilta ja näistä opeista hän on valinnut ne, jotka sopivat parhaiten itselleen ja koirilleen. Hakukokeisiin hän on osallistunut mudinsa Mantan kanssa (HK3, EK3, JK3). Tällä hetkellä Iitun laumaan kuuluu kolme mudia.

Ilmoittautuminen ja hinta:

Mukaan kurssille otetaan max 8 koirakkoa (yksi koira/henkilö) sekä max 5 kuunteluoppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisaika alkaa Par-Haun jäsenille per heti.
Yleinen ilmoittautumisaika on 15.7- 3.9.
Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Maksamisen jälkeen toimita kuittikopio sähköpostilla osoitteeseen parhau.box@gmail.com ja tämän jälkeen kurssipaikka on sinun.

Huomaa, että ilmoittautuminen on SITOVA, koska kurssille tarvitaan riittävä määrä maalimiehiä (etsittäviä). Sitovuus koskee sekä koirakko- että kuuntelupaikkoja. Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus myydä kurssipaikkasi eteenpäin jollekin toiselle kiinostuneelle, jos tulosi estyy.

Hinta jäsenille 55 euroa
Kuunteluoppilas: 15 €

Hinta ei-jäsenille 65 euroa
Kuunteluoppilas: 15 €

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:
https://goo.gl/forms/XpAO4JW5Sr9sqA5f2
(varmistu siitä, että lomakkeella antamasi sähköpostiosoite on oikein!)

Kurssikirje ajo-ohjeineen ja lisätietoineen toimitetaan sinulle sähköpostilla hieman ennen kurssin alkamista.

Tule mukaan oppimaan hauska harrastus ja aktivoimaan koirasi nenää!

Hakukoira Molly