Terveiset yhdistyksen vuosikokouksesta

Läs på svenska, klick

Perjantaina 27.1.2017 pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous. Aluksi näytti vähän pelottavalta kun paikalla oli vain yhdistyksen hallituksen jäseniä, ja jotta vuosikokous on toimivaltainen, niin paikalla on oltava myös jäsenistön edustajia.årsmöte

Jäsenistön edustajiakin tupsahti paikalle lopuksi riittävä määrä ja niin kokouksella oli päätösvalta.  Par-Haun hallitus toivoo kuitenkin, että useampi jäsen saapuisi kokoukseen päättämään asioista ja kertomaan omia näkökulmiaan yhdistyksen toiminnasta. Vain siten voidaan turvata yhdistyksen toiminta jatkossakin, onhan arvokasta, että meillä on koirayhdistystoimintaa paikkakunnalla, eikös 🙂 ? Meitä kaikkia harrastajia tarvitaan yhdistyksen toiminnan pyöritämiseen.
Vuosikokous ajoittui tänä vuonna hieman hankalaan aikaan, arki-iltaan, joten sekin varmasti “söi” osan osanottajista.

Vuosikokous päättää muun muassa jäsenmaksuista. Vuosikokouksessa todettiin, että kustannusten lisääntymisen vuoksi on painetta vuosimaksun korottamiseen ja vuosimaksua päätettiin korottaa kahdella eurolla sekä ottaa käyttöön erillinen liittymismaksu.

  • Vuosijäsenen vuosimaksu v. 2017 on 22 euroa (20 eur v. 2016)
  • Nuorisojäsenen (alle 18 v ) vuosimaksu v. 2017 on 7 euroa (5 eur v. 2016)
  • Perhejäsenen vuosimaksu v. 2017 on 7 euroa (5 eur v. 2016)

Liittymismaksu
Liittymismaksu on kertamaksu, joka peritään yhdistykseen liittymishetkellä. Jos liittymishakemus sisältää sekä vuosijäsenen että perhejäsenen/-jäseniä, peritään vain yksi liittymismaksu.
Liittymismaksun suuruus on 5 euroa.

Maksujen nostopaineet aiheutuvat suurelta osin kentän huolto- ja ylläpitokustannuksista, jotka ovat viime vuosina nielleet yhdistyksen kassasta n 1000-1500 euroa vuosittain.

Vuosikokous ehdotti hallitukselle erillisen kentän käyttömaksun käyttöönottamista. Kenttämaksun käyttöönotosta päätetään myöhemmissä yhdistyksen hallituksen kokouksissa.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpanoon ei tullut muutoksia. Erovuorossa olleet hallituksen jäsenet Petra Kiuru, Eija Lamsijärvi ja Terhi Niittyaro-Pettersson lupautuivat jatkamaan seuraavalle kaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Tettan Lindqvist.

Yhdistyksen edustajiksi kenneljärjestöihin valittiin Aya Lundsten, Benita Kettunen, Eva Sjöman,  Lena Lemberg ja Tettan Lindqvist, varalla Marjo Lepistö-Grönroos.

Tulevia kursseja ei vuosikokouksessa vielä suunniteltu, paitsi että pentukurssi järjestetään keväällä sekä kesemmällä tai syksyllä saisimme jatkoa peltojälkikurssille.

Lisäksi vuosikokous päätti tukea yhdistykselle ehdotuksena esitettyä hanketta, joka liittyy virkistysreittien ja luontopolkujen kartoittamiseen Paraisilla. Tästä hankkeesta informoimme lisää myöhemmin.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille ja hyvää koiraharrastuskevättä kaikille yhdistyksen jäsenille yhteisesti ja erikseen! Tehdään tästäkin hyvä vuosi 🙂 !