Yhdistyksellä on uusi jäsensihteeri ja jäsenrekisteri

På svenska – klicka här

Muutoksia jäsenrekisterin pitoon

Par-Haun pitkäaikainen jäsensihteeri Siv Holmgren on päättänyt jättää yhdistyksen jäsensihteerin tehtävät ja siirtää kapulan seuraavalle. Siville iso kiitos hyvin tehdystä työstä ja jäsenrekisterin tähänastisesta ylläpidosta ja kehittämisestä!

Uusi jäsensihteeri on Marika Tiittanen, aktiivinen koiraharrastaja kahden setterinsä kanssa ja hän on vetänyt Par-Haulle myös erilaisia kursseja ja koulutuksia.
Tervetuloa remmiin Marika nyt tässä jäsensihteerinkin roolissa!

JÄSENREKISTERI UUTEEN SOVELLUKSEEN
Jäsenrekisterissäkin tapahtuu muutoksia vuodenvaihteessa: rekisteri siirretään erilliseen selaimella toimivaan jäsenrekisterisovellukseen (FloMembers) aiemman excel-rekisterin sijaan. Tietosi ovat jatkossakin turvassa salasanojen takana.

Uuden sovelluksen etuja ovat muun muassa turvallisuus, kustannustehokas sähköpostilaskutus, jäsenhakemuslomake ja jäsenen mahdollisuus nähdä itsestään rekisterissä olevat tiedot ja myös päivittää omia tietojaan.

Jos sähköpostiosoitteesi on yhdistyksen rekisterissä, sinulle toimitetaan tammikuun aikana linkki jäsenrekisteriin tietojesi tarkistamista varten. Jos tästä herää kysymyksiä, niin ole yhteydessä jäsensihteeriin.

MEILAA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI
Jotta alkuvuoden jäsenmaksujen laskutus saataisiin suurimmaksi osaksi siirrettyä sähköpostilla laskutettavaksi, niin toimita Sinäkin sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille!
Voit meilata osoitteesi jäsensihteerille vaikka arvelisitkin meilin jo rekisteristä löytyvän. Näin varmistuu, että yhdistyksellä on tuoreet ja voimassaolevat yhteystiedot sekä säästämme pitkän pennin saadessamme jäsenmaksut sähköisinä jakoon!
Meiliosoite: parhau.medlem@gmail.com (jäsensihteeri)

mejla-till-medl-sekreteraren_bild