Par-Haun talvikuvakilpailu 2016

Yhdistyksen joululehden kansikuvaa varten Par-Hau järjesti talvi- ja joulukuvakilpailun, jonka voittaja sai kunnian koristaa pian ilmestyvän joululehden kantta.

Raatina kilpailussa toimivat Par-Haun hallituksen jäsenet. Paljon kivoja ja kauniita tuli sisään reilunlaisesti ja monessa kuvassa olisi ollut ainesta kansikuvaksi. veli-matti-suhonen-picardi-via-ja-hanna-aarrekorpi
Voittajaksi valikoitui Hanna Aarrekorven lähettämä kuva, joka oli Veli-Matti Suhosen ottama ja kuvassa esiintyvät picardienpaimenkoira Via ja Hanna Aarrekorpi itse. Kuvassa oli raadin mielestä kaunis valo ja ihana tunnelma, sekä dialogi ihmisen ja eläimen välillä.

Kisaan osallistuneita kuvia voidaan käyttää Par-Haun kurssi- ja muissa ilmoituksissa kuvituksena niin kotisivulla kuin Facebookissa.

Alla kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat kuvaajan nimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä, KLIKKAA  tästä nähdäksesi albumin.

Saat kuvan ottajan tiedot esiin kuljettamalla hiiren pikkukuvan päälle ja klikkaamalla kuvaa se aukeaa isommaksi. Isoksi avaamasi kuvan alla on nuoli, jota painamalla saat kuvat vuorotellen esityksenä eteesi.
Isot kiitokset kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajalle! Hyvää joulunalusaikaa kaikille hännänheiluttajille ihmisineen toivoo Par-Hau!